Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Masterminds

Masterminds

01/08/2018 | Flixfilm

Se Masterminds på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Comedy, Crime
Instruktør: Jared Hess
Skuespillere: Zach Galifianakis, Kristen Wiig, Owen Wilson, Ross Kimball
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Fire mænd udfører et af de største kup i amerikansk historie og røver 17 millioner dollars fra en pansret lastbil.


Se Masterminds på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Masterminds havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Masterminds ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Masterminds:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Masterminds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Masterminds stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar