Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Masterminds

Masterminds

30/03/2014 | Flixfilm

Se Masterminds på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Comedy, Crime
Instruktør: Jared Hess
Skuespillere: Zach Galifianakis, Kristen Wiig, Owen Wilson
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Et computergeni – og ballademager – bruger sine tekniske evner og sans for spøgefuldheder til at redde en gruppe børn, som er blevet kidnappet fra hans snobbede skole.

Masterminds havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Masterminds på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Masterminds ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Masterminds stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Masterminds, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Masterminds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar