Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Masters Of the Universe: Revelation’ vender tilbage

‘Masters Of the Universe: Revelation’ vender tilbage

09/06/2022 | Flixfilm

He Man master of the universe Revelation saeson 2

Netflix er klar til at lave flere afsnit af ‘Masters Of the Universe: Revelation’.

Det står klart efter denne uges Geeked Week-konference, som Netflix har afholdt, hvor streamingtjenesten bekræftede, at skaberen Kevin Smith har fået grønt lys til at lave flere afsnit af serien, som er en efterfølger til kultserien ‘He-Man and the Masters of the Universe’ fra 1983.

Det er forholdvist længe siden, at ‘Masters Of the Universe: Revelation’ havde premiere og bekræftelsen af den nye sæson kommer dermed som en overraskelse, da Netflix ofte er meget hurtige til at melde ud om en serie droppes eller fortsætter.

Der er ingen oplysinger om premieredatoen på ‘Masters Of the Universe: Revelation’ sæson 2 eller informationer om stemmebesætningen, men skaberen Kevin Smith kunne dog afsløre, at Mark Hamill, som ligger stemme til Skeleton, naturligvis vender tilbage.

LÆS OGSÅ:   Sommerens film og serier for hele familien

Artiklen fortsætter under annoncen

Her hos Flixfilm anmeldte vi første sæson da den havde premiere den 23. november 2021. Vi kvitterede serien med 4 stjerner og skrev blandt andet i vores anmeldelse:

“Den nye animationsserie om He-Man og hans venner/fjender puster nyt liv til den gamle franchise og byder på en direkte fortsættelse med flot animation. Der er dog store overraskelser der vil dele vandene blandt ældre fans og man savner mere fra visse figurer.”

Læs hele anmeldelsen af første sæson af ‘Masters Of the Universe: Revelation’ her.

Se ‘Masters Of the Universe: Revelation‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar