Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Masters of the Universe: Revelation

Masters of the Universe: Revelation

23/11/2021 | Flixfilm

Masters of the Universe: Revelation på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sarah Michelle Gellar, Lena Headey, Mark Hamill
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Efter at et katastrofalt slag splitter Eternia, må Teela og en usædvanlig alliance forhindre universets undergang i denne efterfølger til 80'er-klassikeren.

Masters of the Universe: Revelation (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Masters of the Universe: Revelation på YouTube.Se Masters of the Universe: Revelation på NetflixAnmeldelse: Masters of the Universe: Revelation - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Masters of the Universe: Revelation (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Masters of the Universe: Revelation (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Masters of the Universe: Revelation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Masters of the Universe: Revelation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar