Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Masum

23/01/2019 | Flixfilm

Se Masum på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Haluk Bilginer, Nur Sürer, Ali Atay, Okan Yalabik
Spilletid: 60 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish, English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: I en fredelig og rustik by bliver en pensioneret mand og hans familie suget ind i et mordmysterie fyldt med chokerende, begravede hemmeligheder.

Masum (Den dømte) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Masum på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Masum (Den dømte) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Masum (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Masum, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Masum (Den dømte) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar