Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Masum

23/01/2019 | Ingen kommentarer

Se Masum på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Haluk Bilginer, Nur Sürer, Ali Atay, Okan Yalabik
Spilletid: 60 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish, English
IMDb-karakter: 8.9

Resumé: I en fredelig og rustik by bliver en pensioneret mand og hans familie suget ind i et mordmysterie fyldt med chokerende, begravede hemmeligheder.


Se Masum på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Masum (Den dømte) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Masum (Den dømte) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Masum herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Masum (Den dømte) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Masum (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar