Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Match

07/05/2020 | Flixfilm

Se Match på Netflix

Indspilningsår: 2021
Genre: Horror
Instruktør: Max Martini
Skuespillere: Chris Margetis, Mike Carey
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Efter en opvækst med en kriminel far kommer to brødre med hver sin livsbane på kollisionskurs, da en fascinerende kvinde gør sit indtog i begges tilværelse.


Se Match på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Match havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Match ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Match:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Match er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Match stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar