Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Matchstick Men

Matchstick Men

03/11/2013 | Flixfilm

Se Matchstick Men på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Comedy, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Ridley Scott
Skuespillere: Nicolas Cage, Sam Rockwell, Alison Lohman, Bruce Altman
Spilletid: 116 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Da en neurotisk svindler møder en datter, han ikke vidste, han havde, bringer han uforvarende sit ekstremt organiserede og kontrollerede liv i fare.


Se Matchstick Men på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



Matchstick Men havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Matchstick Men ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Matchstick Men herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Matchstick Men er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Matchstick Men stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar