Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mateo

10/07/2016 | Flixfilm

Se Mateo på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Maria Gamboa
Skuespillere: Carlos Hernández, Felipe Botero, Samuel Lazcano, Miriam Gutiérrez
Spilletid: 86 min
Land: Colombia, France
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Matthew Stoneman, en hvid mand fra New England, opdager et talent for Mariachi-musik, mens han er i fængsel, og tager til Cuba for at forfølge sine drømme.


Se Mateo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMateo havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mateo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mateo herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mateo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mateo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar