Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mater

01/08/2018 | Flixfilm

Se Mater på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama
Instruktør: Pablo D'Alo Abba
Skuespillere: Inda Lavalle, Tamara Kiper, Lautaro Perotti, Miriam Odorico
Spilletid: 80 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.6

Beskrivelse: En singlefyr i 30'erne med en meget dominerede mor møder et lesbisk par, som er villige til at gå ekstremt langt for at få et barn.


Se Mater på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMater havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mater ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mater herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mater er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mater stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar