Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Matilda

15/07/2019 | Flixfilm

Se Matilda på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Danny DeVito
Skuespillere: Mara Wilson, Danny DeVito, Rhea Perlman, Embeth Davidtz
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Historien om Matilda, en ekstraordinær og utrolig intelligent pige, samt hendes pragtfulde lærer, som er oppe imod verdens værste forældre og en rædsel af en rektor.


Se Matilda på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Matilda havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Matilda ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Matilda:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Matilda er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Matilda stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar