Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Matt Groening klar med flere afsnit af ‘Disenchantment’

Matt Groening klar med flere afsnit af ‘Disenchantment’

17/05/2019 | Flixfilm

Disenchantment sæson 2 nye afsnit netflixMatt Groening, skaberen af ‘The Simpsons’, ‘Futurama’, samt Netflix-serien ‘Disenchantment’ er klar med nye afsnit af sidstenævnte.

Netflix har netop offentliggjort, at der den 20. september kommer 10 nye afsnit af ‘Disenchantment’.

Første sæson består af i alt 20 episoder, men der er på nuværende tidspunkt kun 10 episoder på Netflix, hvilket betyder at det er de resterende afsnit i sæson 1, som får premiere til september.

Der er dog mere i vente efter det; Netflix har nemlig allerede fornyet ‘Disenchantment’ med yderligere en sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er dermed 20 nye afsnit i vente de kommende år.

Der var store forventninger da ‘Disenchantment’ fik premiere sidste år, da den som bekendt er lavet af den anerkendte tegnefilmskaber Matt Groening. Anmeldelserne blev dog blandet, men det var seerne umiddelbart ligeglade med, da Netflix har valgt at give serien flere episoder.

LÆS OGSÅ   De 5 mest sete serier på Netflix lige nu

Flixfilm har også anmeldt første sæson af ‘Disenchantment’ og vores bedømmelse kan læses her: Anmeldelse: ‘Disenchantment’ – sæson 1.

I ‘Disenchantment’ er man i det forfaldne middelalderrige, Dreamland, hvor man følger den unge drukkenbolt, prinsesse Beans, uheldige færd, hendes kradsbørstige følgesvend Elfo og hendes personlige dæmon Luci. På deres vej møder den aparte trio orker, harper, dværge, ånder, trolde, hvalrosser og masser fjolser i menneskelig form.

Se ‘Disenchantment‘ på Netflix Danmark. Se nye afsnit fra den 20. september.Skriv kommentar