Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Matt Shepard Is a Friend of Mine

Matt Shepard Is a Friend of Mine

14/06/2016 | Flixfilm

Se Matt Shepard Is a Friend of Mine på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktør: Michele Josue
Skuespillere: Michele Josue, Judy Shepard, Zeina Barkawi, Dennis Shepard
Spilletid: 89 min
Land: USA, Morocco, Switzerland
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Denne dokumentar fortæller historien om Matthew Shepard, hvis berygtede mord i 1998 efterlod hans familie og venner sønderknuste.


Se Matt Shepard Is a Friend of Mine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMatt Shepard Is a Friend of Mine havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Matt Shepard Is a Friend of Mine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Matt Shepard Is a Friend of Mine herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Matt Shepard Is a Friend of Mine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Matt Shepard Is a Friend of Mine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar