Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Matt Shepard Is a Friend of Mine

Matt Shepard Is a Friend of Mine

14/06/2016 | Flixfilm

Matt Shepard Is a Friend of Mine på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktion: Michele Josue
Skuespillere: Michele Josue, Judy Shepard, Zeina Barkawi
Spilletid: 89 min
Land: United States, Morocco, Switzerland
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Denne dokumentar fortæller historien om Matthew Shepard, hvis berygtede mord i 1998 efterlod hans familie og venner sønderknuste.

Matt Shepard Is a Friend of Mine havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Matt Shepard Is a Friend of Mine på YouTube.Se Matt Shepard Is a Friend of Mine på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Matt Shepard Is a Friend of Mine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Matt Shepard Is a Friend of Mine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Matt Shepard Is a Friend of Mine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Matt Shepard Is a Friend of Mine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar