Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Matt Shepard Is a Friend of Mine

14/06/2016 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktør: Michele Josue
Skuespillere: Michele Josue, Judy Shepard, Zeina Barkawi, Dennis Shepard
Spilletid: 89 min
Land: USA, Morocco, Switzerland
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.5

Resumé: Denne dokumentar fortæller historien om Matthew Shepard, hvis berygtede mord i 1998 efterlod hans familie og venner sønderknuste.


Se Matt Shepard Is a Friend of Mine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Matt Shepard Is a Friend of Mine havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Matt Shepard Is a Friend of Mine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Matt Shepard Is a Friend of Mine herunder:Fra premieredatoen (14. juni, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Matt Shepard Is a Friend of Mine er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Matt Shepard Is a Friend of Mine stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar