Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Matters Arising

Matters Arising

10/04/2015 | Flixfilm

Matters Arising på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktion: Pascal Amanfo
Skuespillere: Mercy Akanyak, Pascal Amanfo, Johnson Chineye
Spilletid: 83 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Da en mand pludselig forlader sin familie til fordel for en ung fristerinde, beslutter hans kone sig for at tage hævn.

Matters Arising havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Matters Arising på YouTube.Se Matters Arising på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Matters Arising ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Matters Arising stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Matters Arising, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Matters Arising er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar