Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Matters Arising

Matters Arising

10/04/2015 | Flixfilm

Se Matters Arising på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktør: Paschal Amanfo
Skuespillere: Ruth Kadiri, Majid Michel, Ifeoma Odukwe
Spilletid: 83 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Da en mand pludselig forlader sin familie til fordel for en ung fristerinde, beslutter hans kone sig for at tage hævn.


Se Matters Arising på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMatters Arising havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Matters Arising ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Matters Arising herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Matters Arising er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Matters Arising stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar