Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Maudie

31/03/2019 | Flixfilm

Se Maudie på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktør: Aisling Walsh
Skuespillere: Sally Hawkins, Ethan Hawke, Kari Matchett, Gabrielle Rose
Spilletid: 115 min
Land: Ireland, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: En amatørmaler kæmper både med alvorlig gigt og et udfordrende ægteskab, men bliver alligevel en elsket kunstner i denne utraditionelle biografi.


Se Maudie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMaudie havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Maudie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Maudie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Maudie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maudie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar