Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maurício Meirelles: Generating Chaos

Maurício Meirelles: Generating Chaos

17/04/2020 | Flixfilm

Maurício Meirelles: Generating Chaos på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Komikeren Maurício Meirelles udforsker sit kaotiske sind med sit sjove syn på familie, fordomme, skildpadder og meget mere i denne standup-special.

Maurício Meirelles: Generating Chaos havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Maurício Meirelles: Generating Chaos på YouTube.Se Maurício Meirelles: Generating Chaos på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Maurício Meirelles: Generating Chaos ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maurício Meirelles: Generating Chaos stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Maurício Meirelles: Generating Chaos, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Maurício Meirelles: Generating Chaos er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar