Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Maverix

12/05/2022 | Flixfilm

Maverix på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Family, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: Darcy Tadich, Tatiana Goode, Tjiirdm McGuire
Spilletid: 1 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Unge motocrosskørere flyver højt i et forsøg på at besejre deres rivaler, få det bedste frem i hinanden og vinde det hele i denne hæsblæsende serie.Se Maverix på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Maverix (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Maverix på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Maverix (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maverix (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Maverix, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Maverix er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar