Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Max et Jérémie

Max et Jérémie

16/03/2022 | Flixfilm

Max et Jérémie på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: For bevise sit værd siger en uerfaren lejemorder ja til at dræbe en pensioneret snigmorder. Han begynder dog hurtigt at falde for målet.

Max et Jérémie havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Max et Jérémie på YouTube.Se Max et Jérémie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Max et Jérémie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Max et Jérémie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Max et Jérémie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Max et Jérémie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar