Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Max Manus: Man of War

Max Manus: Man of War

15/11/2020 | Flixfilm

Max Manus: Man of War på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Action, Biography, Drama
Instruktion: Joachim Rønning, Espen Sandberg
Skuespillere: Aksel Hennie, Agnes Kittelsen, Nicolai Cleve Broch
Spilletid: 118 min
Land: Norway, Denmark, Germany
Sprog: Norwegian, German, English, Russian, Finnish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Dette er den sande historie om Max Manus, der gik ind i den norske modstandsbevægelse under 2. verdenskrig. Han blev en af Norges største krigshelte nogensinde.

Max Manus: Man of War havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Max Manus: Man of War på YouTube.Se Max Manus: Man of War på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Max Manus: Man of War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Max Manus: Man of War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Max Manus: Man of War, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Max Manus: Man of War er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar