Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Max Manus: Man of War

Max Manus: Man of War

15/11/2020 | Flixfilm

Se Max Manus: Man of War på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Dette er den sande historie om Max Manus, der gik ind i den norske modstandsbevægelse under 2. verdenskrig. Han blev en af Norges største krigshelte nogensinde.Se Max Manus: Man of War på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Max Manus: Man of War havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Max Manus: Man of War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Max Manus: Man of War:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Max Manus: Man of War er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Max Manus: Man of War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar