Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Max og Léons komiske eventyr

Max og Léons komiske eventyr

27/03/2022 | Flixfilm

Max og Léons komiske eventyr på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: To gamle venner, der elsker at feste, forsøger at snige sig udenom militærtjeneste under 2. verdenskrig. Men deres overordnede er ikke klar til at lade dem slippe.

Max og Léons komiske eventyr havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Max og Léons komiske eventyr på YouTube.Se Max og Léons komiske eventyr på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Max og Léons komiske eventyr ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Max og Léons komiske eventyr stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Max og Léons komiske eventyr, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Max og Léons komiske eventyr er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar