Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Max Payne

Max Payne

10/02/2016 | Flixfilm

Se Max Payne på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: John Moore
Skuespillere: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Beau Bridges, Ludacris
Spilletid: 100 min
Land: USA, Canada
Sprog: English, Russian, Spanish
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Den hemmelige narkoagent Max Payne fra New York går sammen med en kvindelig snigmorder for at hævne sig på hendes families morder.

Max Payne havde premiere på Netflix Danmark den 10. februar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Max Payne på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Max Payne ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Max Payne stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Max Payne, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Max Payne er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar