Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Max Rose

15/01/2017 | Flixfilm

Se Max Rose på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama
Instruktør: Daniel Noah
Skuespillere: Jerry Lewis, Dean Stockwell, Kerry Bishé, Kevin Pollak
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: En aldrende jazzmusiker opdager efter hustruens død, at hun muligvis har været ham utro årtier forinden.


Se Max Rose på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMax Rose havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Max Rose ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Max Rose herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Max Rose er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Max Rose stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar