Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Max

01/04/2017 | Flixfilm

Se Max på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Adventure, Drama, Family, War
Instruktør: Boaz Yakin
Skuespillere: Thomas Haden Church, Josh Wiggins, Luke Kleintank, Lauren Graham
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En militærhund med PTSD bliver adopteret af sin tidligere ejers sørgende familie. Hunden og soldatens yngre bror hjælper hinanden med at lære at leve igen.


Se Max på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMax havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Max ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Max herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Max er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Max stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar