Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maximum Conviction

Maximum Conviction

07/01/2015

Se Maximum Conviction på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Keoni Waxman
Skuespillere: Steven Seagal, Steve Austin, Michael Paré, Ian Robison
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Resumé: En tidligere hemmelig agent og hans partner er udsendt til et gammelt fængsel for at afvikle det, da der dukker to lejesoldater op, som leder efter to kvindelige fanger.


Se Maximum Conviction på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Maximum Conviction havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Maximum Conviction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Maximum Conviction herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Maximum Conviction er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maximum Conviction stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar