Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maximum Conviction

Maximum Conviction

07/01/2015 | Flixfilm

Maximum Conviction på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Keoni Waxman
Skuespillere: Steven Seagal, Steve Austin, Michael Paré
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: En tidligere hemmelig agent og hans partner er udsendt til et gammelt fængsel for at afvikle det, da der dukker to lejesoldater op, som leder efter to kvindelige fanger.

Maximum Conviction havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Maximum Conviction på YouTube.Se Maximum Conviction på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Maximum Conviction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maximum Conviction stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Maximum Conviction, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Maximum Conviction er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar