Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maximum Ride

Maximum Ride

30/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Maximum Ride på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Comedy, Fantasy, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Jay Martin
Skuespillere: Allie Marie Evans, Patrick Johnson, Lyliana Wray, Luke Gregory Crosby
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.6

Resumé: Seks genetisk forbedrede forældreløse unge, der har evnen til at flyve, flygter fra fangenskab og tager ud på en risikabel mission for at redde en af deres egne.


Se Maximum Ride på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Maximum Ride havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Maximum Ride ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Maximum Ride herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Maximum Ride er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maximum Ride stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar