Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maximum Risk

Maximum Risk

15/09/2022 | Flixfilm

Maximum Risk på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Ringo Lam
Skuespillere: Jean-Claude Van Damme, Natasha Henstridge, Jean-Hugues Anglade
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Da en mand findes død, opdager en fransk betjent, at han har en næsten identisk tvillingebror og påtager sig brorens identitet for at finde sandheden og få hævn.

Maximum Risk havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Maximum Risk på YouTube.Se Maximum Risk på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Maximum Risk ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maximum Risk stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Maximum Risk, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Maximum Risk er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar