Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » May We Chat

May We Chat

23/01/2017 | Ingen kommentarer

Se May We Chat på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Philip Yung, Cheuk Man Au
Skuespillere: Cheuk Man Au, Kabby Hui, Heidi Lee, Yiu-Tong Lee
Spilletid: 100 min
Land: Hong Kong
Sprog: Cantonese
IMDb-karakter: 5.0

Resumé: En besked-app forener en stum prostitueret, en uopdragen rig pige og en rasende ung kvinde – tre unge teenagere i Hongkong, der lever i en verden af smerte og overflod.


Se May We Chat på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


May We Chat havde premiere på Netflix Danmark den 23. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om May We Chat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til May We Chat herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til May We Chat er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at May We Chat stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar