Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » May We Chat

May We Chat

23/01/2017 | Flixfilm

May We Chat på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama
Instruktion: Philip Yung, Cheuk Man Au
Skuespillere: Cheuk Man Au, Kabby Hui, Heidi Lee
Spilletid: 100 min
Land: Hong Kong
Sprog: Cantonese
IMDb-karakter: 5.0

Handling: En besked-app forener en stum prostitueret, en uopdragen rig pige og en rasende ung kvinde – tre unge teenagere i Hongkong, der lever i en verden af smerte og overflod.

May We Chat havde premiere på Netflix Danmark den 23. januar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til May We Chat på YouTube.Se May We Chat på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om May We Chat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at May We Chat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame May We Chat, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til May We Chat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar