Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » May You Prosper

May You Prosper

18/04/2019 | Flixfilm

Se May You Prosper på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En mand får problemer med sin on/off-kone og sin søn, da han hverken evner at overvinde sine personlige usikkerheder eller sin mangel på tillid til andre mennesker.


Se May You Prosper på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMay You Prosper havde premiere på Netflix Danmark den 18. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om May You Prosper ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til May You Prosper herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til May You Prosper er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at May You Prosper stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar