Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maya and the Three

Maya and the Three

22/10/2021 | Flixfilm

Maya and the Three på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Zoe Saldana, Jorge R. Gutiérrez, Dee Bradley Baker
Spilletid: N/A
Land: Mexico, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: En livlig prinsesse med krigerhjerte begiver sig ud på en mission for at opfylde en ældgammel profeti og redde menneskeheden fra hævngerrige guders vrede.

Maya and the Three (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Maya and the Three på YouTube.Se Maya and the Three på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Maya and the Three (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maya and the Three (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Maya and the Three, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Maya and the Three er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar