Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maya Angelou: And Still I Rise

Maya Angelou: And Still I Rise

02/05/2017 | Ingen kommentarer

Se Maya Angelou: And Still I Rise på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktør: Bob Hercules, Rita Coburn Whack
Skuespillere: Cicely Tyson, Guy Johnson, Diahann Carroll, Don Martin
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: Digteren og borgerretsforkæmperen Maya Angelou fejres med sine egne ord fortalt over sjældne billeder og videooptagelser, der illustrerer hendes bemærkelsesværdige liv.


Se Maya Angelou: And Still I Rise på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Maya Angelou: And Still I Rise havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Maya Angelou: And Still I Rise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Maya Angelou: And Still I Rise herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Maya Angelou: And Still I Rise er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maya Angelou: And Still I Rise stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar