Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maya Angelou: And Still I Rise

Maya Angelou: And Still I Rise

02/05/2017 | Ingen kommentarer

Se Maya Angelou: And Still I Rise på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktør: Bob Hercules, Rita Coburn Whack
Skuespillere: Cicely Tyson, Guy Johnson, Diahann Carroll, Don Martin
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: Digteren og borgerretsforkæmperen Maya Angelou fejres med sine egne ord fortalt over sjældne billeder og videooptagelser, der illustrerer hendes bemærkelsesværdige liv.


Se Maya Angelou: And Still I Rise på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Maya Angelou: And Still I Rise havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Maya Angelou: And Still I Rise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Maya Angelou: And Still I Rise herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Maya Angelou: And Still I Rise er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maya Angelou: And Still I Rise stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar