Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maya Angelou: And Still I Rise

Maya Angelou: And Still I Rise

02/05/2017 | Flixfilm

Se Maya Angelou: And Still I Rise på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktør: Bob Hercules, Rita Coburn Whack
Skuespillere: Cicely Tyson, Guy Johnson, Diahann Carroll, Don Martin
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Digteren og borgerretsforkæmperen Maya Angelou fejres med sine egne ord fortalt over sjældne billeder og videooptagelser, der illustrerer hendes bemærkelsesværdige liv.


Se Maya Angelou: And Still I Rise på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMaya Angelou: And Still I Rise havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Maya Angelou: And Still I Rise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Maya Angelou: And Still I Rise herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Maya Angelou: And Still I Rise er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maya Angelou: And Still I Rise stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar