Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maya the Bee

Maya the Bee

01/10/2018 | Flixfilm

Se Maya the Bee på Netflix

Indspilningsår: 1975–1980
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Musical
Instruktør: N/A
Skuespillere: Doris Jensen, Kurt Zips, Arthur Holden, Michiko Nomura
Spilletid: 30 min
Land: Austria, Japan, West Germany
Sprog: English, German, Japanese
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En ung bi ved navn Maja forlader sin bikube for at opdage naturens skønhed og mysterier, mens hun får nye insektvenner undervejs.

Maya the Bee (Bien Maja) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Maya the Bee på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Maya the Bee (Bien Maja) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maya the Bee (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Maya the Bee, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Maya the Bee (Bien Maja) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar