Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maya the Bee

Maya the Bee

01/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Maya the Bee på Netflix

Indspilningsår: 1975–1980
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Musical
Instruktør: N/A
Skuespillere: Doris Jensen, Kurt Zips, Werner Abrolat, Leo Bardischewski
Spilletid: 30 min
Land: Austria, Japan, West Germany
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: En ung bi ved navn Maja forlader sin bikube for at opdage naturens skønhed og mysterier, mens hun får nye insektvenner undervejs.


Se Maya the Bee på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Maya the Bee (Bien Maja) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Maya the Bee (Bien Maja) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Maya the Bee herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Maya the Bee (Bien Maja) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maya the Bee (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar