Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mayerling-dramaet

Mayerling-dramaet

04/11/2021 | Flixfilm

Mayerling-dramaet på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Passion og politik støder sammen, da Rudolf, kronprins af Østrig, og hans elskerinde, Mary Vetsera, gennemfører deres tragiske og mystiske pagt i Mayerling.

Mayerling-dramaet havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mayerling-dramaet på YouTube.Se Mayerling-dramaet på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mayerling-dramaet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mayerling-dramaet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mayerling-dramaet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mayerling-dramaet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar