Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maytime in Mayfair

Maytime in Mayfair

07/03/2022 | Flixfilm

Maytime in Mayfair på Netflix

Produktionsår: 1949
Genre: Musical, Romance
Instruktion: Herbert Wilcox
Skuespillere: Anna Neagle, Michael Wilding, Peter Graves
Spilletid: 94 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Efter at have arvet en fornem kjoleforretning møder en flad aristokrat butiksbestyreren Eileen og beslutter sig for at lære faget i stedet for at sælge forretningen.

Maytime in Mayfair havde premiere på Netflix Danmark den 7. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Maytime in Mayfair på YouTube.Se Maytime in Mayfair på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Maytime in Mayfair ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maytime in Mayfair stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Maytime in Mayfair, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Maytime in Mayfair er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar