Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maz Jobrani: Immigrant

Maz Jobrani: Immigrant

01/08/2017 | Ingen kommentarer

Se Maz Jobrani: Immigrant på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Maz Jobrani
Skuespillere: Maz Jobrani
Spilletid: 112 min
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Den iransk-amerikanske komiker Maz Jobrani fyrer op under Kennedy Center med jokes om indvandrerlivet i Trump-æraen, moderne børneopdragelse og meget mere.


Se Maz Jobrani: Immigrant på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Maz Jobrani: Immigrant havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Maz Jobrani: Immigrant ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Maz Jobrani: Immigrant herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Maz Jobrani: Immigrant er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maz Jobrani: Immigrant stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar