Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maz Jobrani: Immigrant

Maz Jobrani: Immigrant

01/08/2017 | Flixfilm

Se Maz Jobrani: Immigrant på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Maz Jobrani
Skuespillere: Maz Jobrani
Spilletid: 112 min
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Den iransk-amerikanske komiker Maz Jobrani fyrer op under Kennedy Center med jokes om indvandrerlivet i Trump-æraen, moderne børneopdragelse og meget mere.


Se Maz Jobrani: Immigrant på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMaz Jobrani: Immigrant havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Maz Jobrani: Immigrant ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Maz Jobrani: Immigrant herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Maz Jobrani: Immigrant er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maz Jobrani: Immigrant stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar