Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

McConkey

20/08/2014 | Flixfilm

Se McConkey på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Adventure, Biography, Sport
Instruktør: Rob Bruce, Scott Gaffney, Murray Wais, Steve Winter, David Zieff
Skuespillere: Ingrid Backstrom, Andreas Barkhall, Mark Broderick, Rob Bruce
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Denne forfriskende dokumentar fortæller historien om den banebrydende ekstreme skiløber Shane McConkey, som var en legende inden for freeskiing og ski-BASE-jumping.


Se McConkey på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMcConkey havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om McConkey ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til McConkey herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til McConkey er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at McConkey stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar