Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

McCullin

01/08/2015 | Flixfilm

Se McCullin på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Documentary
Instruktion: David Morris, Jacqui Morris
Skuespillere: Harold Evans, Don McCullin, Michael Parkinson
Spilletid: 91 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Få et grundigt indblik i den anerkendte fotojournalist Don McCullins, som har dækket krige og humanitære katastrofer overalt på kloden i over tre årtier.

McCullin havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se McCullin på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om McCullin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at McCullin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame McCullin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til McCullin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar