Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » McFarland, USA

McFarland, USA

20/10/2016 | Flixfilm

Se McFarland, USA på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktør: Niki Caro
Skuespillere: Kevin Costner, Ramiro Rodriguez, Carlos Pratts, Johnny Ortiz
Spilletid: 129 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Læreren Jim White flytter til et udpræget latinosamfund og kommer til sidst godt ud af det med sine elever, da han leder deres hold til sejr.


Se McFarland, USA på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


McFarland, USA havde premiere på Netflix Danmark den 20. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om McFarland, USA ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til McFarland, USA:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til McFarland, USA er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at McFarland, USA stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar