Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Me and Orson Welles

Me and Orson Welles

01/12/2013 | Flixfilm

Se Me and Orson Welles på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Richard Linklater
Skuespillere: Christian McKay, Zac Efron, Zoe Kazan, Megan Maczko
Spilletid: 114 min
Land: UK, Isle Of Man, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Me and Orson Welles er en romantisk komedie om den unge, håbefulde skuespiller Richard, der bliver tilbudt en rolle i Shakespeare-tragedien Julius Cæsar.


Se Me and Orson Welles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMe and Orson Welles havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Me and Orson Welles ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Me and Orson Welles herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Me and Orson Welles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Me and Orson Welles stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar