Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Me Before You

Me Before You

01/07/2021 | Flixfilm

Se Me Before You på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Thea Sharrock
Skuespillere: Emilia Clarke, Sam Claflin, Janet McTeer
Spilletid: 106 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Den livlige, beskedne Lou bliver konfronteret med skarpe spørgsmål om kærlighed som plejer for en rig, kynisk ungkarl, der er blevet lam ved en ulykke.

Me Before You havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Me Before You på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Me Before You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Me Before You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Me Before You, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Me Before You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar