Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Me, Myself and Irene

Me, Myself and Irene

15/10/2018 | Flixfilm

Me, Myself and Irene på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Plaget af flere forskellige personligheder forelsker såvel den milde Charlie som alter egoet, den hyperaggressive Hank, sig i den forvirrede Irene.

Me, Myself and Irene (Jeg, mig & Irene) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Me, Myself and Irene på YouTube.Se Me, Myself and Irene på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Me, Myself and Irene (Jeg, mig & Irene) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Me, Myself and Irene stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Me, Myself and Irene, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Me, Myself and Irene (Jeg, mig & Irene) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar