Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Me, Myself and Irene

Me, Myself and Irene

15/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Me, Myself and Irene på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Plaget af flere forskellige personligheder forelsker såvel den milde Charlie som alter egoet, den hyperaggressive Hank, sig i den forvirrede Irene.


Se Me, Myself and Irene på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Me, Myself and Irene (Jeg, mig & Irene) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Me, Myself and Irene (Jeg, mig & Irene) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Me, Myself and Irene herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Me, Myself and Irene (Jeg, mig & Irene) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Me, Myself and Irene stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar