Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Me, Myself and Martin Laursen

Me, Myself and Martin Laursen

18/02/2014 | Flixfilm

Se Me, Myself and Martin Laursen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Anthony Tullbergs skildring af landsholdspilleren Martin Laursen, hans stærke og svage sider, giver et kig ind i en fodboldverden, som vi ikke har set før.


Se Me, Myself and Martin Laursen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMe, Myself and Martin Laursen havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Me, Myself and Martin Laursen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Me, Myself and Martin Laursen herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Me, Myself and Martin Laursen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Me, Myself and Martin Laursen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar