Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Me, Myself and Martin Laursen

Me, Myself and Martin Laursen

18/02/2014 | Ingen kommentarer

Se Me, Myself and Martin Laursen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Anthony Tullbergs skildring af landsholdspilleren Martin Laursen, hans stærke og svage sider, giver et kig ind i en fodboldverden, som vi ikke har set før.


Se Me, Myself and Martin Laursen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Me, Myself and Martin Laursen havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Me, Myself and Martin Laursen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Me, Myself and Martin Laursen herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Me, Myself and Martin Laursen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Me, Myself and Martin Laursen stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar