Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Me Time

26/08/2022 | Flixfilm

Me Time på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy
Instruktion: John Hamburg
Skuespillere: Kevin Hart, Mark Wahlberg, Regina Hall
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: En hjemmegående familiefar, hvis kone og børn er bortrejst, har for første gang i årevis tid til sig selv og tager med sin festglade ven på et vildt fødselsdagseventyr.

Me Time havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Me Time på YouTube.Se Me Time på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Me Time ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Me Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Me Time, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Me Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar