Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mean Creek

Mean Creek

01/12/2013 | Flixfilm

Se Mean Creek på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Jacob Estes
Skuespillere: Rory Culkin, Ryan Kelley, Scott Mechlowicz, Trevor Morgan
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: En gruppe teenagere tager på en sejltur, men hensigten med turen er at få hævn over en gammel fjende.


Se Mean Creek på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMean Creek havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mean Creek ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mean Creek herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mean Creek er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mean Creek stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar