Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mean Dreams

Mean Dreams

02/11/2017 | Ingen kommentarer

Se Mean Dreams på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Thriller
Instruktør: Nathan Morlando
Skuespillere: Josh Wiggins, Sophie Nélisse, Joe Cobden, Bill Paxton
Spilletid: 108 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: En teenagedreng er desperat efter at starte et nyt liv sammen med sin kæreste, så han stjæler narkopenge fra sin far, som tilfældigvis er byens korrupte advokat.


Se Mean Dreams på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mean Dreams havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mean Dreams ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mean Dreams herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mean Dreams er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mean Dreams stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar