Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mean Dreams

Mean Dreams

02/11/2017 | Flixfilm

Se Mean Dreams på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Thriller
Instruktør: Nathan Morlando
Skuespillere: Josh Wiggins, Sophie Nélisse, Joe Cobden, Bill Paxton
Spilletid: 108 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En teenagedreng er desperat efter at starte et nyt liv sammen med sin kæreste, så han stjæler narkopenge fra sin far, som tilfældigvis er byens korrupte advokat.


Se Mean Dreams på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMean Dreams havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mean Dreams ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mean Dreams herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mean Dreams er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mean Dreams stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar