Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mean Girls 2

Mean Girls 2

01/02/2021 | Flixfilm

Mean Girls 2 på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Comedy
Instruktion: Melanie Mayron
Skuespillere: Meaghan Martin, Donn Lamkin, Linden Ashby
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Handling: Faderen til en high school-elev tilbyder at betale for en anden studerendes uddannelse, hvis hun vil være veninde med hans outsider af en datter.

Mean Girls 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mean Girls 2 på YouTube.Se Mean Girls 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mean Girls 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mean Girls 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mean Girls 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mean Girls 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar