Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mean Girls

Mean Girls

01/03/2020 | Flixfilm

Mean Girls på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Comedy
Instruktion: Mark Waters
Skuespillere: Lindsay Lohan, Jonathan Bennett, Rachel McAdams
Spilletid: 97 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, German, Vietnamese, Swahili
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Cady vokser op i den afrikanske jungle sammen med sine forældre, men jungleloven får en ny betydning, da den 15-årige pige kommer i skole for første gang.

Mean Girls havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mean Girls på YouTube.Se Mean Girls på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mean Girls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mean Girls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mean Girls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mean Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar