Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mean Girls

Mean Girls

01/03/2020 | Flixfilm

Se Mean Girls på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy
Instruktør: Mark Waters
Skuespillere: Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Tina Fey, Tim Meadows
Spilletid: 97 min
Land: USA, Canada
Sprog: English, German, Vietnamese, Swahili
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Cady vokser op i den afrikanske jungle sammen med sine forældre, men jungleloven får en ny betydning, da den 15-årige pige kommer i skole for første gang.


Se Mean Girls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMean Girls havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mean Girls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mean Girls herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mean Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mean Girls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar