Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mean Streets

Mean Streets

02/11/2016 | Flixfilm

Se Mean Streets på Netflix

Indspilningsår: 1973
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Martin Scorsese
Skuespillere: Robert De Niro, Harvey Keitel, David Proval, Amy Robinson
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: I instruktøren Martin Scorseses indblik i New Yorks Little Italy følger vi en af de lokale småbanditter, mens han prøver at arbejde sig op gennem det kriminelle hierarki.


Se Mean Streets på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMean Streets havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mean Streets ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mean Streets herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mean Streets er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mean Streets stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar