Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Meanwhile on Earth

Meanwhile on Earth

08/05/2022 | Flixfilm

Meanwhile on Earth på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktion: Carl Olsson
Skuespillere: N/A
Spilletid: 72 min
Land: Denmark, Sweden, Estonia
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Denne overraskende fornøjelige dokumentar undersøger dagligdagen for ansatte i den svenske bedemandsbranche.Se Meanwhile on Earth på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Meanwhile on Earth havde premiere på Netflix Danmark den 8. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Meanwhile on Earth på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Meanwhile on Earth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Meanwhile on Earth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Meanwhile on Earth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Meanwhile on Earth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar