Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Meateater

Meateater

07/10/2022 | Flixfilm

Meateater på Netflix

Produktionsår: 2012–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Steven Rinella, Elias, Joe Rogan
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Jægeren, forfatteren, kokken og naturforkæmperen Steven Rinella vandrer i nogle af verdens mest afsidesliggende og smukke områder, hvor kødet nedlægges og serveres.Se Meateater på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Meateater (Kødæder) (Sæson 10) havde premiere på Netflix Danmark den 7. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Meateater på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Meateater (Kødæder) (Sæson 10) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Meateater (Sæson 10) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Meateater, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Meateater (Kødæder) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar