Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » MeatEater

MeatEater

18/10/2019 | Ingen kommentarer

Se MeatEater på Netflix

Indspilningsår: 2012–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Steven Rinella
Spilletid: 21 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Resumé: Jægeren, forfatteren, kokken og naturforkæmperen Steven Rinella vandrer i nogle af verdens mest afsidesliggende og smukke områder, hvor kødet nedlægges og serveres.


Se MeatEater på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


MeatEater (Kødæder) (Sæson 8) havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om MeatEater (Kødæder) (Sæson 8) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til MeatEater herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til MeatEater (Kødæder) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at MeatEater (Sæson 8) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar