Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » MeatEater

MeatEater

16/09/2020 | Flixfilm

Se MeatEater på Netflix

Indspilningsår: 2012–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Steven Rinella
Spilletid: 21 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Jægeren, forfatteren, kokken og naturforkæmperen Steven Rinella vandrer i nogle af verdens mest afsidesliggende og smukke områder, hvor kødet nedlægges og serveres.Se MeatEater på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


MeatEater (Kødæder) (Sæson 9) havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om MeatEater (Kødæder) (Sæson 9) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til MeatEater:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til MeatEater (Kødæder) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at MeatEater (Sæson 9) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar