Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Mech Cadets

Mech Cadets

10/08/2023 | Flixfilm

Mech Cadets på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Brandon Soo Hoo, Aparna Brielle, Victoria Grace
Spilletid: N/A
Land: United States, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: En underdog-teenager bliver en del af en gruppe unge kadetter, som er udvalgt til at knytte sig til Robo-mechs og forsvare Jorden mod angribere fra rummet.Se Mech Cadets på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mech Cadets (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mech Cadets på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mech Cadets (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mech Cadets (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mech Cadets, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mech Cadets er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar