Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mechanic: Resurrection

Mechanic: Resurrection

13/12/2021 | Flixfilm

Mechanic: Resurrection på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: Dennis Gansel
Skuespillere: Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones
Spilletid: 98 min
Land: United States, France, Bulgaria, Germany
Sprog: English, Portuguese, Thai, Bulgarian
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Da kvinden, han elsker, bliver kidnappet af en gammel fjende, bliver den tidligere snigmorder, Arthur Bishop, tvunget til at tage på en række vanskelige missioner.

Mechanic: Resurrection havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mechanic: Resurrection på YouTube.Se Mechanic: Resurrection på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mechanic: Resurrection ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mechanic: Resurrection stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mechanic: Resurrection, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mechanic: Resurrection er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar